Uygulama içinden silme
- KinGuard uygulamasını açın.
- Alt menüden Güvenlik bölümüne girin.
- Hesabı ve Verileri Sil seçeneğine dokunun.
- Kalıcı silme uyarısını okuyup işlemi onaylayın.
Bu işlem geri alınamaz. Aile üyeliğiniz, profiliniz, konum ve rota geçmişiniz, olaylarınız, profil dosyalarınız ve cihaz kayıtlarınız silinir.
Uygulamaya erişemiyorsanız
E-posta uygulamanızdan aşağıdaki bağlantıyı kullanarak silme talebi gönderin. Talepte KinGuard’daki görünen adınızı ve mümkünse aile kodunu belirtin. Davet parolanızı göndermeyin.
Veri silme talebi
Kimliği ve kayıtla bağlantıyı doğrulamak için ek bilgi istenebilir.
mydigitallabs@gmail.com adresine talep gönder →Hangi veriler silinir?
- Profil ve aile üyeliği
- Konum ve rota geçmişi
- Yer, SOS ve güvenlik olaylarıyla ilişkili kullanıcı kayıtları
- Bildirim belirteçleri ve cihaz doğrulama kaydı
- Kullanıcıya ait yüklenmiş profil fotoğrafları
Yasal veya güvenlik nedeniyle tutulması zorunlu olmayan veriler, doğrulanan talebin işlenmesinden sonra silinir.